PRESA TRANSFER TERMIC MASINI INDOIT PLEXIC

Produsele noastre

Home
Video Utilizare Presa
Produsele noastre
Contact
Adresa
Pe aceasta pagina sunt postate o partea din produsele pe care vi le oferim.Verificati pagina permanent ca sa fiti la curent cu produsele noastre si cu noile preturi.

Presa insigne
 
Cu aceasta presa veti putea confectiona insigne cu diametre de: 25mm;38mm;56mm sau diametrul dorit de dv la comanda.Presa dispune de doua capete,unul fiind pentru decuparea foliei si a fotografiei promotionale,iar celalalt pentru ambutisarea insignei.Se pot pregati si prese cu mai multe capete pentru diametre diferite interschimbabile pretul fiind de 400 Ron/cap de ambutisare.
1300 Ron

image0026.bmp.jpg

Presa imprimat sepci
 

Cu ajutorul acestei prese puteti imprima oriced tip de material publicitar pentru transfer termic.Presa asigura o presiune sporita si reglaje digitale pentru temperatura si timp de expunere.

1.300 RON

presase.jpg

Presa transfer termic 15 x 15cm

prs151.jpg

Presa transfer termic pentru imprimat sigle mici.Caracteristici:Temperetura pana la 400*C;tensiune: 220V;presiune reglabila;greutate:12Kg.Garntie 5 ani.

prs15.jpg

1400 Ron

Presa termotransfer universala
presauniversala2.jpg.jpg

presauniversala.jpg

Presa transfer termic universala este presa ce va ajuta sa imprimati cele mai multe tipuri de textile cu o mare varietate de materiale pentru transfer termic,de la imprimeuri standard pana la cele confectionate de dumneavoastra cu imprimanta sau cutter-plotter.Presa este disponibila cu platane de dimensiuni deosebite in functie de necesitatile dv.Astfel:platan de 40cm x 50cm=1700 RON;platan de 40cm x 40cm=1500 RON;platan de 20cm x 30cm=1400 RON.GARANTIA TUTUROR UTILAJELOR ESTE DE 5 ANI!!
40cm x 50 cm=1.700 RON

Pentru un transfer profesional***

PRESAPROD-BUCURESTI-ROMANIA

jocuri

Director web, portal, stiri, top, statistici, page rank, promovare gratuita, publicitate online

Galerie foto - Roportal
EuroGhid - Director Web


Image

 Director Web Romania - LinkWeb.ro - Adauga si site-ul tau
Romanian Top66

Promovare si statistica gratuita

Adauga site

Portal